ZELFHELP

Zelfhelp is de geboorte van Jin Shin Jyutsu. Jin Shin Jyutsu leren betrekt ons in zelfstudie.

Door het proces van “nu mezelf kennen” herkennen we de wijsheid van het lichaam en leren wij haar boodschappen te interpreteren en gebruiken om het evenwicht te herstellen. Het was door zelfhelp dat Jiro Murai voor het eerst de doelmatigheid van de Kunst ondervond; en door zijn zelf-genezing begon hij de reis naar de herontdekking ervan.

U kunt hier Zelfhelp video's bekijken:

http://www.health-is-in-your-hands.com/videos.html

  • Voor beginnende en geoefende studenten

  • Nederlandstalig

Met onze handen, die we gelukkig altijd bij ons hebben, kunnen we ons ZELF harmoniseren. Tijdens de cursus Zelfhelp, leer je hoe dit te doen. De cursus is voor zowel beginnende als geoefende studenten. 

Zelfhelp video: http://www.health-is-in-your-hands.com/videos.html

BOEK 1- JIN SHIN JYUTSU IS introduceert het bestaan van de Universele Bron en hoe je jezelf op eenvoudige wijze kunt opladen aan de hand van vier projecten. Deze helpen je om dagelijkse spanning op fysiek, geestelijk, emotioneel en digestief niveau te ontladen. MEZELF KENNEN/HELPEN.

 

 

BOEK 2- VEILIGHEIDS-ENERGIESLOTEN EN SLEUTELS VAN DE MENSHEID introduceert het systeem van de 26 VEILIGHEIDS-Energiesloten. Je leert hun ontstaan, dynamische werking en ligging op het lichaam kennen en gebruiken. Reeds in de oudheid speelde de betekenis der getallen een belangrijke rol. In Jin Shin Jyutsu helpen de getallen het begrip van jezelf te vergroten. KEN MEZELF, HET IS.

 

 

BOEK 3- PLEZIER MET VINGERS EN TENEN gaat om de eenvoud van vingers en tenen. Het introduceert de 8 vingerposities (Injus) van Jiro Murai en de betekenis van onze handen als “startkabels”. In deze cursus wordt de onderlinge samenhang van Mary’s boeken duidelijk. KEN MEZELF HET IS, IS.

© 2015 by Jin Shin Jyutsu® Nederland