top of page

CURSUSSEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Nederland zijn er cursussen te volgen op verschillende locaties.

Wilt u weten welke cursus waar wordt gegeven? Bekijk dan onze agenda.

De volgende Jin Shin Jyutsu cursussen worden in Nederland aangeboden:

sarah-noltner-4U3d6u_p-fE-unsplash.jpg

Deze cursus wordt door geautoriseerde instructeurs van JSJinc. te Scottsdale gepresenteerd.

De 5-daagse Basiscursus biedt de mogelijkheid tot JIN SHIN JYUTSU® beoefenaar. Deze cursus bestaat uit 2 delen en er wordt een certificaat uitgereikt.

Deel 1: het fundament, introduceert de Drie-Eenheid Stroom, het systeem van de 26 Veiligheids-Energie-Sloten; u leert hun dynamische kwaliteiten en hun locatie kennen, het concept van Diepten binnen het lichaam en de Fysio-Filosofie van Jin Shin Jyutsu. De theorie zal worden afgewisseld met praktijk. Dagelijks behandelen en behandeld worden in groepjes van drie. Deel 1 omvat drie dagen.

 

Deel 2: introduceert de 12 Orgaanfunctie-stromen, het polsen luisteren, lichaam lezen, de Speciale Lichaamsfunctie-stromen en hoe deze bijdragen aan het harmoniseren van lichaam, verstand en geest. Ook hier wordt de theorie afgewisseld met praktijk; dagelijks behandelen en behandeld worden in groepjes van drie.

Deel 2 (vereist: deel 1) omvat twee dagen.

 

Na afronding van een volledige 5-daagse Basiscursus volgt een certificaat van deelname. Na afronding van de derde volledige 5-daagse Basiscursus volgt een tweede certificaat dat aangeeft dat de student voldoet aan het minimum aan trainingsniveau tot Jin Shin Jyutsu® beoefenaar.

 

Cursusprijs:

Nieuwe student: Deel 1: € 540,-/ Deel 2: € 360,-

Herhalend student: Deel 1: € 365,-/ Deel 2: € 240,-

Geen voorkennis vereist; iedereen is welkom!

De 5-Daagse Basiscursus Gratis tot 18 jaar!

  • Voor studenten die reeds de 5-daagse basiscursus hebben afgerond

  • Engelstalig met Nederlandse vertaling

  • 2 dagen

 

Wordt ter verdieping van aparte onderdelen van Jin Shin Jyutsu door de docenten van de 5 daagse basiscursus aangeboden. Thema’s van Jin Shin Jyutsu worden uitgewerkt om zo de stof van de basiscursus opnieuw te benaderen. Deze cursus varieert zowel in dagen als in onderwerp en omvang.

  • Voor startende- en geoefende studenten

  • Nederlandstalig

 

Met onze handen, die we gelukkig altijd bij ons hebben, kunnen we ons ZELF harmoniseren. Tijdens de cursus Zelfhelp, leer je hoe dit te doen. De cursus is zowel voor beginnende als voor ervaren studenten. 

bottom of page